Icon

100% focus op onze partners

Wij zorgen ervoor dat we bij de doorontwikkeling van onze producten en diensten continu gericht zijn op onze partners: hun aanbod en hun werkwijze staan bij ons voorop. Op deze manier leveren wij Wholesale Broadband Access die betrouwbaar en up-to-date is.

Icon

API first

Onze API stelt u als partner in staat om zelf kleine en grote aantallen verbindingen te managen op een eenvoudige manier. Deze verbindingen beheert en bestelt u simpel en snel door een eenvoudig HTTP-verzoek. Met onze betrouwbare API kunt u op een eenvoudige manier een productoverzicht opvragen (postcode-check), troubleshooten (port-, seltcheck) en verbindingen beheren. Doordat Nextpertise de API-First methoden toepast zijn alle functies in het self-service portal ook beschikbaar via de API. Bekijk hier onze documentatie.

Icon

In control via het self service portal

Het self-service-portal InControl van Nextpertise stelt u in staat om volledige controle te hebben over de verbindingen die u aanbiedt. Via het portal kunt u 24/7 alle functionaliteiten beheren, de beste oplossingen kiezen voor uw klant en uw verbindingen tot in detail beheren.

Wholesale Broadband Access (WBA)

Met WBA van Nextpertise kunt u uw eigen breedband producten aanbieden aan zakelijke eindgebruikers en consumenten. Via ons netwerk bent u verzekerd van een snelle en vooral betrouwbare verbinding, waardoor u diensten als Internet, VoIP en IPTV zelf kunt leveren en onderhouden. Ons netwerk is in heel Nederland beschikbaar met snelheden van 1 Mbit tot 100Gbit.

Samenwerken is voor ons erg belangrijk. Daarom bespreken we vooraf uitgebreid welke infrastructuur het beste bij u past. Wilt u bepaalde delen zoals DNS, SMTP of Radius zelf leveren? Of wilt u onze volledige infrastructuur gebruiken? Alles is mogelijk. We kijken samen naar de beste optie voor uw bedrijf.

WBA van Nextpertise maakt het mogelijk: snelle verbindingen aanbieden onder uw eigen naam!

Modules

Onze WBA bestaat uit losse modules die u flexibel kunt combineren. Zo kunt u altijd maatwerk leveren.

Word partner en beleef de voordelen van het high-end netwerk van Nextpertise.

Icon

Samen aan de slag met de eerste verbindingen

Wilt u een nieuwe base opbouwen? Wilt een bestaande base migreren? Nextpertise heeft ruime ervaring met de begeleiding van nieuwe partners en denkt graag met u mee. Uw eerste verbinding kan al binnen enkele dagen actief zijn.

Icon

Altijd direct een techneut aan de lijn

Geen eindeloze keuzemenu's of telefonisten, maar gewoon direct een techneut aan de lijn met kennis van zaken. Samen gaan we op zoek naar een snelle oplossing.

Icon

Standaard als het kan, maatwerk als het moet

Uw probleem is onze uitdaging. Er is niets mooiers dan een passende, technische oplossing te zoeken en te vinden samen met de klant.

Icon

Betrouwbaarheid staat voorop!

Wilt u er zeker van zijn dat uw online communicatie beschermd is? Wij staan voor optimale bescherming en veilige verbindingen


We leveren direct verbindingen van alle grote netwerkleveranciers.

Aan de slag?

Neem contact op met Patrick om verder te praten over Wholesale Broadboand Access.