Icon

Techniek als uitgangspunt

Wij zijn techneuten, volwassen whizzkids, digital freaks. En we willen onze kennis voor alles wat met techniek te maken heeft inzetten en gebruiken. Wij zijn altijd alert en nieuwsgierig, want technische ontwikkelingen gaan razendsnel.

Icon

Hosting vanuit eigen infrastructuur in Nederlandse datacenters

Uw data zijn altijd veilig. Omdat we data opslaan in onze datacenters binnen Nederland is de latency bovendien laag. Alle datacenters zijn redundant verbonden door middel van een dark fiber ring, waardoor we een hoge beschikbaarheid kunnen garanderen.

Icon

Naadloze integratie met Nextpertise WBA

Door onze WBA-diensten te combineren met de Managed Infrastructure-oplossing bieden wij de mogelijkheid om de fysieke locatie van uw eindgebruikers direct te koppelen aan uw platform, zonder gebruik te maken van het internet. Dit is veilig en snel voor bijvoorbeeld VoIP, VDI-systemen, POS en CCTV.

Managed infrastructure

Managed infrastructuur van Nextpertise betekent dat wij zorgen voor de beschikbaarheid van uw online diensten en applicaties: wij zijn verantwoordelijk voor het dagelijks beheer. Wij dragen zorg voor de uptime van uw systemen en diensten. Onze beheerders en experts van de servicedesk monitoren uw applicaties en platformen en grijpen in waar nodig.

Als u voor Managed infrastructuur kiest, kiest u voor gestandaardiseerde procedures die worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Voor vragen of support kunnen úw medewerkers direct schakelen met onze servicedesk. Wij verzorgen de standaard security updates op uw systemen en grijpen actief in als er zich incidenten voordoen. Wij monitoren daarnaast de veiligheid van uw platformen en servers. U blijft zelf primair verantwoordelijk voor uw eigen applicaties, maar wij kunnen wel advies en ondersteuning bieden bij change management en applicatie-updates.

Managed infrastructure van Nextpertise; eersteklas service van digitale experts.

Modules

Managed Infrastructure bestaat uit modules die u kunt combineren tot de maatwerkoplossing die bij u past.

En altijd kunt u vertrouwen op het high-end Nextpertise netwerk.

Icon

Samen met uw developers ontwerpen we de ideale oplossing

Docker, Vagrant, Jenkins of Ansible? Samen maken wij het ideale deploy script zodat nieuwe versies van uw applicatie efficiënt uitgerold kunnen worden.

Icon

Doorlopende monitoring van uw platformen

Wij zorgen voor veiligheid en continuïteit. Daarom monitoren wij uw platformen en servers. En grijpen we natuurlijk in als dat nodig is.

Icon

Samen groeien met Nextpertise

Zoekt u een geschikte partner om uw dienstenpakket uit te breiden? Nextpertise durft groot te denken. Samen kiezen we de ideale lijn.

Icon

Altijd direct een techneut aan de lijn

Geen eindeloze keuzemenu's of telefonisten, gewoon direct een techneut aan de lijn met kennis van zaken. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.


Aan de slag?

Neem contact op met Patrick om verder te praten over Managed Infrastructure van Nextpertise.