Wij zijn Nextpertise

Innovatief, deskundig en met een hart voor techniek. Sinds de oprichting van Nextpertise in 2005 zijn we uitgegroeid tot een volledig zelfstandig bedrijf dat zaken doet met startups, grote bedrijven en de overheid. Hier werken 15 nieuwsgierige en deskundige mensen vol passie aan alles wat met (digital) tech te maken heeft: van wholesale broadband acces tot managed hosting. Naast een aantal datacenters hebben we ook een eigen testruimte waar we onze diensten uitgebreid testen én doorontwikkelen. We zijn oplossingsgericht, denken mee en leveren maatwerk waar nodig. En door het razendsnelle tempo waarin de techniek zich ontwikkelt blijven we scherp, jong en fris.

Erkende standaarden

Nextpertise hecht grote waarde aan betrouwbare, hoogwaardige diensten en oplossingen. Om dat te kunnen garanderen aan onze klanten, hebben wij ervoor gekozen om de kwaliteit en veiligheid van onze processen en diensten te laten certificeren volgens erkende standaarden. Voor IT-servicemanagement en informatiebeveiliging voldoen wij daarom aan de ISO 27001 standaarden. Daarnaast voldoen wij aan de NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging voor organisaties in de Nederlandse zorgsector. Ook werken wij enkel met ISO-gecertificeerde datacenters.

Onze certificeringen tonen aan dat wij over alle aspecten van onze dienstverlening en security hebben nagedacht. Hiervoor zijn processen en procedures ingericht die worden bewaakt, regelmatig worden geëvalueerd en continu worden verbeterd. U kunt er dus op vertrouwen dat wij doorlopend werken aan verbetering van onze dienstverlening om de kwaliteit en veiligheid aan u, onze klant, te kunnen garanderen.

Facts & Figures about our services

Wij techies houden van cijfertjes. Snelheden, bytes, uptime, opslagcapaciteit, beveiligingsdichtheid. Het is niet makkelijk om onze werkzaamheden in cijfertjes te vatten, maar hieronder een kleine poging.

99.98

procent server uptime

15

jaar ervaring

50

PoP-locaties

93

datacenterracks

15

techneuten op kantoor

Kom in contact met Nextpertise

Bij Nextpertise houden we verbinding: korte lijntjes als het kan, lange lijnen als het moet. Aarzel niet en bel, mail of bezoek ons. Wij helpen je verder.  

ACM registratie nummer942000

KVK27282719 (Haaglanden)

BTWNL818976846B01

PostadresPostbus 533, 2700 AM Zoetermeer

IBANNL38ABNA0493108203

We leveren alleen diensten aan partners. Zo houden we het fair en helder.