Icon

100% partnerfocus

100% onafhankelijk

100% zelfstandig

Icon

Volledig in control

Wij geven onze partners via ons self-service-portal of de API volledig inzage in alle technische details van de afgenomen breedbandverbindingen. Hierdoor kunt u direct inhoudelijk support leveren aan uw eigen klanten.

Icon

Overal beschikbaar, altijd competitief

Wij beschikken over directe koppelingen met alle breedbandnetwerken in Nederland, daardoor kunt u via ons op iedere locatie verbindingen leveren tegen de meest competitieve prijzen.

Samenwerken met Nextpertise

Onafhankelijkheid staat bij ons voorop. Als partner van Nextpertise bent u zelfstandig en hebt u volledige keuzevrijheid. Door onze directe interconnectie met alle grote netwerken bent u bijvoorbeeld in de gelegenheid om zelf te selecteren met welke netwerkleverancier u in zee gaat. Natuurlijk helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes.

Nextpertise heeft de kennis én de ervaring om te kunnen fungeren als het verlengstuk van uw bedrijf. Wij bieden ondersteuning en advies en we hebben een uitstekende servicedesk. Maar door onze speciale samenwerking als partners blijft u het aanspreekpunt voor uw klanten. U beheert zelf de klantcontracten en u verstuurt zelf de facturen. Op deze manier bent u volledig zelfstandig en profiteert u van onze expertise.

Denk groter en pak samen met Nextpertise de ideale lijn voor uw klanten.

Aan de slag?

Neem contact op met Patrick om verder te praten over een partnership met Nextpertise.